Skip to content

אודות

 

s2כותבת, עורכת ומתרגמת משנת 2004. מתעניינת בסביבה ובלייף-סטייל, בעיקר אלטרנטיבי. עובדת על מחקר אתנוגרפי סביבתי. חיה ירוק עם ילדה אחת (בהורות משותפת) ועם שני חתולים. גרפיקאית לשעבר. אפשר ליצור איתי קשר דרך כאן ובפייסבוק (שחר שילוח). אני עונה בסבלנות על שאלות שקשורות לסביבה, קיימות ולאוכל טבענוני וקצת פחות סובלנית כלפי לח"צנים שרוצים שאעבוד עבורם בחינם. תולעת ספרים לנצח עם חיבה לא כל כך מעודכנת לק. מרקס ולדלאי לאמה. שמרו על קשר :)

sh.shiloh @ gmail.com
זה הדוא"ל שלי, בטלו את הרווחים

16 תגובות
  1. ברכות ושבת שלום

  2. הי שחר, ראיתי מאמר שעשוי לעניין אותך,
    http://www.organiclife.co.il/content/view/128/46/
    בברכה, דינה

  3. הי :))
    הפוסט שלך מומלץ אצלי בבלוג
    יופי
    http://blog.tapuz.co.il/estan

    אסתי.

  4. שלום שחר,
    נתקלתי בכתבה שכתבת לפני כשנה בנושא ביומימטיקה . היא פורסמה באתר של מהותי. אהבתי את הכתבה.
    http://people.eol.co.il/כתבות/קיימות/ביומימטיקה.aspx

    שמי יעל ואני ממייסדי ומנכ"לית ארגון הביומימיקרי הישראלי.
    http://www.biomimicry.org.il

    נשמח להכיר אותך ולשתף פעולה בכתיבת תכנים נוספים.
    בברכה,
    יעל

  5. התחברתי מאוד לכתבה שלך על היטלר הצמחוני…. ממש ברמת הרפרטואר של הפליטים והצמחונים וכו'… :)

  6. הי,
    יש לי בקשה – אפשר לשלוח לך אימייל? לא מצאתי טופס או כתובת באתר.
    אני לא רוצה להשאיר את שלי כאן, אבל אפשר לשלוח לי דרך הקישור הזה
    http://federman.org/?page_id=65418

    את יכולה למחוק את ההודעה הזו מכאן.
    תודה
    אסף

  7. ממש אוהבת את הבלוג הזה!
    תודה על הנאה ומתכונים מפתיעים
    יאללה, נרשמת לקבל עדכונים

  8. אירית permalink

    נרשמת לקבלת עדכונים מהבלוג.
    בלוג יפה!

  9. מיכה מורן permalink

    הי,
    כמה עדכונים לגבי המורינגה.
    את התרמילים אפשר לבשל רק כשהם צעירים וללא זרעים, אחרת הם עציים ולא ניתנים למאכל.
    כנ"ל כשהם חומים, משמעותו שהם יבשים ועמדים להיפתח.
    בברכה,
    מיכה
    מורינגה ערבה

    • הי מיכה. תודה על התגובה. במתכון ציינתי שהתרמילים צריכים להיות ירוקים. אני אשמח אם תצרף את ההערה לפוסט של המורינגה כדי שכל מי שקורא אותו יוכל לראות מה כתבת

  10. כפיר permalink

    שחר שלום,
    שתי שאלות, אחרי שיטוט קצר בבלוג:
    במתכון ללחם פועלים, אפשר להשתמש רק בקמח כוסמין מלא? (אני משתמש בקמח של אסף).
    לגבי מטחנת הקפה/קמח – הקמח יוצא דק מספיק? ויש איזו פירמה או דגם מומלצים?

    תודה…

    • הי כפיר. התשובה לשתי השאלות היא כן. אני לא יכולה להמליץ על דגם של מטחנה כי יש לי רק אחד והוא היחידי שניסיתי. זה דגם של
      Selmor
      שעובד טוב אבל המכסה שלו קצת שביר. בכל מקרה המכונה משמשת אותי כבר כמה שנים

  11. רחל טלשיר permalink

    הי שחר
    אני רוצה לכתוב עלייך. תוכלי לכתוב לי באימייל הפרטי שלי את מס הטלפון שלך? תודה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: